Succesvol leren

Groeien in cijfers én in vrijheid

Waarom al 5.227+ leerlingen je voor gingen:

Ervaringen

Sanne Scheepens

Kayen appte vanuit school. Hij had de natuurkunde toets voorbereid via de ‘Succesvol Leren-methode”. Er waren 16 onvoldendes en 2 voldoendes en Kayen had die voldoende. Wat is het toch bijzonder dat dit dan een sleutel is tot een eerste succeservaring.

Yvette Wiggers

Jade heeft haar eerste cijfer binnen nadat ze gestart is met jouw leermethode. Ze had eerst een 2,6 voor aardrijkskunde en heeft die toets herkanst. Ze heeft nu een 6,8 gehaald! Dit is het hoogste cijfer voor dit vak in de afgelopen twee jaar. Ze staat nu gemiddeld een 6 in plaats van een 4. Erg blij met het resultaat en jouw tips. Nu vol goede moed door naar de laatste toetsweek!

Tamara Postma

Ik wil je even zeggen dat we erg blij zijn met het programma. Het geeft Mano echt meer rust, duidelijkheid en ook het inzicht dat hij het toch niet zo heel goed heeft aangepakt de afgelopen maanden. En…het eerste ’Succesvol Leren-cijfer’ is terug……een dikke vette 8 voor natuurkunde. 🎉🎉 We zijn super trots op Mano en het is de bevestiging dat het werkt. Het geeft hem ook een positieve ervaring voor zijn komende toetsweek.

1
MAIN HEADING
Subheading
1
Succesvol Leren
Succesvol Leren × 1
695
Subtotaal 695
Totaal 695

Stap 1: Gegevens

Leerling

Ouder

Adres

Stap 2: Bestelling

Product
Totaal
1
Succesvol Leren
Succesvol Leren × 1
695
Subtotaal 695
Totaal 695

Stap 3: Betalen

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Veilig betalen

Niet tevreden met de cursus? Geld terug!

Jules

Ik heb voor mijn laatste geschiedenistoets mijn eerste voldoende gehaald na 1,5 jaar (6,1)! Ik ben er erg blij mee 😊

Jeroen te Wierik

Niek heeft zijn eerste 8 gehaald…..door te werken volgens jouw methode….Onze dank is groot!

© 2023 – Succesvol Leren BV

Noorddammerlaan 29, 1185XZ Amstelveen – KvK: 88263037