• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Succesvol Leren

Geeft jou alle tools om te groeien in schoolresultaten, zowel in cijfers als in vrijheid!

Succesvol Leren

Het programma om succesvol te zijn op de middelbare school!

Herken jij dit?

 • Dat je moeite hebt om (consequent) goede cijfers halen?
 • Jouw inzet niet in verhouding staat tot het resultaat?
 • Je weet niet precies hóé je nou het beste leert?
 • Het thuis (veel te) vaak gaat over jouw schoolwerk?
 • Je moeite hebt met het focussen op of starten aan je huiswerk?
 • De balans tussen school/privé ver te zoeken is?
 • Het leren is een grote worsteling en je het gevoel hebt dat je iets verkeerd doet?
 • Dat je geen grip hebt op toetsen?

Zorg dan dat je actie onderneemt om op het winstpad terecht te komen. 

Wil jij...

Groeien in cijfers

Makkelijker en dieper leren door doelgerichte leertechnieken per vak

Grip op toetsen en op cijfers

Zowel vakspecifiek als vakoverstijgend exact weten hoe je optimaal leert

Balans creëren tussen school/privé; en scoren en een leven hebben

(Wetenschappelijk) bewezen strategieën

Groei in focus en concentratie

De meest effectieve stappenplannen en techniekbladen

Levenslange toegang tot alle leerstrategieën (onderbouw, bovenbouw en examen)

9 jaar

Ervaring als Leren Leren-coach

> 4.000

Leerlingen gecoacht

???

???

“Mijn gymnasiumopleiding voelde als zesjarige marathon. Ook al heb ik een goed stel hersens, ik voelde mij niet een echte gymnasiast. Uren moest ik leren en regelmatig haalde ik onvoldoendes. Eigenlijk wist ik niet hoe ik nou echt moest leren. Ik ervaarde op school een hoop stress, onmacht, frustratie en voelde me vaak stuurloos. Ik wilde wel, maar hoe?

Hoe gek is het eigenlijk, dat je op school van alles leert, maar niet (of nauwelijks) hoe je het beste kunt leren? Al jarenlang zie ik leerlingen leren met inefficiënte leertechnieken, als er al te spreken valt over leertechnieken. Zij hebben zichzelf een methode aangeleerd waarvan regelmatig blijkt dat deze onvoldoende werkt of talloze uren nodig heeft om überhaupt resultaat op te leveren. Ook zie ik regelmatig leerlingen afstromen qua niveau of een jaar overdoen terwijl dit in 80% niet ligt aan de intelligentie, maar aan een verkeerde aanpak. Afstromen of blijven zitten waarbij het echte probleem niet wordt aangepakt, vind ik doodzonde!

Negen jaar heb ik me verdiept in effectief leren. Duizenden leerlingen heb ik inmiddels mogen begeleiden en jarenlang heb ik aan het roer gestaan, als oprichter en eigenaar, van een van de grootste huiswerkinstituten van Nederland.
Alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren (van mijzelf en mijn team vol vakexperts, psychologen, neurologen, examentrainers…), heb ik verzameld en de best-practises opgenomen in mijn eigen online coachprogramma “Succesvol Leren”. Binnen het programma
leer ik scholieren mijn succesformule aan (vol bewezen vakspecifieke- als vakoverstijgende leertechnieken), zodat zij op het winstpad terechtkomen en groeien in cijfers en in vrijheid.”

Naast het begeleiden van leerlingen binnen “Succesvol Leren” wordt Leren Leren-expert Larissa Kapnissakis regelmatig ingehuurd door scholen als spreker, trainer of sparringpartner omtrent onderwijsverbetering.

De ervaringen van anderen

Hi Larissa, ik mail je over mijn aandachtsvak geschiedenis. Ik stond voor geschiedenis een 3.8. In de toetsweek heb ik een 6.9 gehaald die 3x meetelt, daardoor sta ik nu voldoende!!! Dit is mijn eerste voldoende voor geschiedenis. Ik ben erg blij met dit cijfer en de matrix heeft hierbij een grote rol gespeeld.

Judith

Leerling

Hoi Larissa, na nog maar een maand geleden te zijn gestart, zien we nu al een enorme vooruitgang bij mijn dochter die vaak onvoldoendes haalde voor toetsen. Hoe leuk is het om nu een maand later jou te vertellen dat je tips en tools, online coaching, zoveel doet met een kind die steeds door de behaalde cijfers gemotiveerd raakt. Ze heeft voor het eerst een 7,9 voor wiskunde behaald, enkel door de vakoverstijgende technieken te hebben gebruikt en nog niet eens de gereedschapskist. Een 7,2 voor Frans en een 9,6 voor biologie waar ze ontzettend veel moeite mee had en die nog eens 10x meetelt waardoor haar gemiddelde een voldoende is geworden. Ik wil je dan ook enorm bedanken voor het mooie, intensieve, maar dan ook effectieve online programma dat mijn kind helpt om verder te komen.

Beyhan

Ouder

Niek heeft zijn eerste 8 gehaald…..door te werken volgens jouw methode….Onze dank is groot!

Jeroen te Wierik

Ouder

Kayen appte vanuit school. Hij had de natuurkunde toets voorbereid via de ‘Succesvol Leren-methode”. Er waren 16 onvoldendes en 2 voldoendes en Kayen had die voldoende. Wat is het toch bijzonder dat dit dan een sleutel is tot een eerste succeservaring.

Sanne Scheepens

Ouder

Deze cursus via Facebook tegengekomen. Sven besteedde best veel tijd aan het leren voor toetsen en zijn huiswerk, maar de cijfers lieten dit beeld niet zien. Na het volgen van het gratis webinar is Sven, en zijn wij als ouders, enthousiast over de methode, maar zou het nog helpen voor dit schooljaar (lees 5 weken voor de toetsweek)?

Gelijk gestart met de onderdelen die voor nu het meeste effect zouden hebben….en de nodige resultaten bereikt! Onze zoon gaat over naar 3 havo, 2 van de 3 onvoldoendes weggewerkt. Wij zijn blij en onze zoon ook!

Vanaf volgend schooljaar gaat hij direct vanaf het begin verder en zeker weten dat er veel minder tot geen stress, gezeur en gemopper zal zijn over het maken van huiswerk etc.
Een verademing voor iedereen; EEN AANRADER! Het zou standaard moeten zijn voor alle kinderen die van de basisschool naar het voortgezet onderwijs gaan. Dank je wel Larissa, super blij met je hulp!

Odette Klaver

Ouder

Effectieve leertechnieken die leiden tot een groei in schoolresultaten

Elk kind heeft persoonlijke knelpunten en aandachtsvakken. Op basis van een persoonlijke analyse stelt Leren Leren-expert Larissa Kapnissakis een route op, binnen het programma, aansluitend bij jouw doelen en lastige vakken. 

Zo worden precies die punten aangepakt waarbij je resultaat wilt zien. Er wordt dus op maat en doelgericht gewerkt, zodat er binnen korte tijd succeservaringen ontstaan en de motivatie groeit. 

Mochten er naar verloop van tijd andere knelpunten ontstaan, bijvoorbeeld de overgang van onderbouw naar bovenbouw, het aanpakken van het examenjaar, of je ervaart struggles bij andere vakken: alle leertechnieken, stappenplannen, strategieën en vakken zitten in het programma zodat jij je gehele schoolcarrière gebruik kunt maken van alle tools. 

 

Binnen het online coach-programma neemt Leren Leren-expert Larissa Kapnissakis jou aan de hand mee om stap voor stap jouw leerproces te optimaliseren. De eerste weken wordt er gewerkt aan de vakoverstijgende leertechnieken, zodat jouw fundament staat als een huis en je structureel betere cijfers haalt. Vervolgens opent de hele ‘gereedschapskist’ vol vakspecifieke leertechnieken, tools, stappenplannen en trucjes, zodat jij exact leert hoe je elk (probleem)vak succesvol aanpakt.

Voordelen

Hogere cijfers

Meer leren in minder tijd

Grip op toetsen

Meer rust en minder stress

Zelfstandig leren

De basis voor jouw schoolcarrière (en eventuele studie)

Betere focus

Levenslange toegang tot het coachprogramma

Hoe zij Succesvol Leren hebben ervaren

Nadat onze zoon van 1 TL overging naar 2 havo, bleek de stap toch groter dan verwacht. Na veel onvoldoendes zijn we voor de kerst gestart met de online cursus leren leren van toets-mij. Direct resultaat, een andere instelling, leren plannen en binnen 6 weken positieve cijfers. Wij kunnen toets-mij echt aanbevelen, zowel onze zoon en wij als ouders hebben veel geleerd. Er is nu structuur en rust in het leerproces.

Nicolay Vronik

Ouder

“Succesvol Leren is een gestructureerde aanpak met deskundige begeleiding van Larissa. Het heeft onze dochter in 4 VWO echt geholpen in de stap van onder- naar bovenbouw om op een andere manier te leren! En de gestructureerde wijze van plannen zorgt ervoor dat ze ook in de weken voor en tijdens de toetsweek meer rust en ontspanning geeft!

Laura Ozinga

Ouder

“Brugjaar net een half jaar gestart en dan een gefrustreerd kind in huis, denkende dat hij niet kan leren, wetendw dat hij niet weet hoe te leren. En gelukkig was daar de Succesvol Leren training. Met de juiste basistechnieken, het weten dat er genoeg ruimte is voor vrije tijd, met een evenredige verdeling van het leerwerk gedurende de week, inzicht in huiswerk en effectieve planningen maken dat we nu een blij kind in huis hebben die successen behaalt. Dat er progressie te zien is, dat technieken toepassen loont en dat je leren kunt leren. De eerste toetsweek zit er op en de voorafgaande weken waren rustig en gestructureerd, met een overzichtelijk schema, duidelijke doelstellingen en heel belangrijk, ook leervrije dagen. De eerste cijfers stromen binnen, groei naar dikke voldoendes, maar die glimlach die terug is, dat is het belangrijkste. We zijn nog niet zo lang geleden gestart maar de cursus verdient een aanbeveling. Helder, transparant en ook de betrokkenheid van Larissa zelf is prettig en doelgericht. Wij zijn zeer tevreden.

Wendy de Groot

Ouder

Valerie kwam thuis met een 9!!!! voor wiskunde!

Mary Bulterman

Ouder

Mogen wij al verder met de technieken voor zaakvakken? Hij had een 9,2 voor zijn wiskundetoets!!!

Donna

Ouder

Na vier maanden struggle in huis en te lage resultaten werd het echt tijd voor verandering maar hoe? Niet dat wij als ouders geen onderwijs ervaring hebben (samen meer dan 50 jaar), maar op de één of andere manier kwamen we er niet door bij onze zoon die in de eerste van het VWO zit. Ik kwam in aanraking met het ondersteuningsprogramma van Larissa Kapnissakis via LinkedIn en was direct enthousiast… Na drie kwartier intake gesprek kwamen we tot de conclusie dat dit waarschijnlijk dé oplossing zou zijn. Na de eerste filmpjes van Larissa was onze zoon om en de lach kwam weer terug op zijn gezicht! Helikopterview, weekschema’s, leerstofchunken, vaste leertijden en leertools zijn de structuur die onze zoon nodig had… Ik kan het een ieder aanraden die ook in deze situatie naar hulp zoekt en de vrede en gezelligheid in de huiskamer terug wil.

Werner de Vries en Nel de Vries- Blokhuis

Ouders

Als eerste hbo student heb ik dit programma doorgelopen en ondanks dat het programma op middelbare scholieren gericht is, ben ik van mening dat dit programma ook goed kan worden toegepast op het hbo en de universiteit. Minder tijd kwijt aan de voorbereiding en minder stress voor het tentamen met een hoger resultaat als gevolg! Wanneer je open staat om efficiënter te leren leren, dan is dit programma de investering meer dan waard!

Pleun Molenaar

Student

Ik heb voor mijn laatste geschiedenistoets mijn eerste voldoende gehaald na 1,5 jaar (6.1)! Ik ben er erg blij mee 😊.

Jules

Leerling

Mijn zoontje zit in het eerste jaar van het gymnasium. Ik wist dat mijn zoontje moeite heeft met plannen en organiseren, daarom had ik hem meteen op huiswerkbegeleiding geplaatst. Drie weken voor de toetsweek kwam ik er echter achter dat mijn zoontje niets had gedaan aan alle talen en wiskunde. Hij stond op het punt om het bijltje erbij neer te leggen. Via LinkedIn stuitte ik op Larissa en in overleg met mijn zoontje heb ik het online programma aangeschaft. Het programma van Larissa heeft mijn zoontje tools geboden om hem te helpen met organiseren, plannen en vooral hoe hij efficiënt kan leren leren. Ook heb ik als ouder tools gekregen om mijn zoontje op de juiste manier te begeleiden. Hierdoor is het zelfvertrouwen van mijn zoontje gegroeid. Hij is tot het inzicht gekomen dat het niet lukte met leren, omdat hij niet wist hoe hij moest leren en dat het niet lag aan zijn intelligentie. Wat ons betreft een absolute aanrader! We zijn inmiddels gestopt met huiswerkbegeleiding, dat is niet meer nodig 😊

Fatima Arichi

Ouder

Mijn beide kinderen zijn gestart met het programma van Succesvol Leren. Het geeft inzicht en maakt ze bewust van actiever leren. Eerder leerden ze achter de laptop vandaan en namen ze totaal niks in zich op en dat is nu al binnen een maand een stuk verbeterd. Larissa is goed bereikbaar en denkt tussendoor mee bij vragen. Erg helpend! We zijn nog te kort bezig om al echte schoolresultaten te kunnen zien groeien maar hier heb ik nu sowieso meer vertrouwen in gekregen dat dit gaat komen.

Monique Poelman

Ouder

VOL = VOL

Maandelijks zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar om deel te nemen aan het Succesvol Leren-programma.

Mogelijke bezwaren

Ik zie zoveel mensen een afwachtende rol aannemen als het gaat om het leren op school. Of het nou ouders zijn of leerlingen, zij hopen op een beter cijfers de volgende toets, zonder daadwerkelijk iets te veranderen. ‘Laten we even na de volgende vakantie kijken hoe het gaat’. ‘De volgende toetsweek gaat het vast beter.’ ‘We gaan samen harder leren.’
Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg, heel simpel gezegd maar zo is het wel. Als jij jouw leerproces niet verandert, blijf jij de resultaten halen die je nu haalt. Doodzonde vind ik het als mensen lang wachten en op een gegeven moment alle zeilen bij moeten zetten om de muur van opgestapelde onvoldoendes weg te moeten werken. Ook is vaak harder werken niet de oplossing, het gaat om slimmer werken.

Simone Langewouters
Simone Langewoutersouder
Lees verder
Dank Larissa voor je kordate, snelle, heldere en praktische uitleg. Met een paar simpele vragen gaf je mijn zoon de handvatten die hij goed kon toepassen en waardoor hij zijn eerste voldoende heeft gehaald voor wiskunde. Je advies is erg professioneel en je hebt duidelijk verstand van zaken zonder poespas! De oplossing zit vaak in een klein hoeken 😉
Romilde van Commenée
Romilde van Commenéeouder
Lees verder
Mijn dochter is dit schooljaar gestart in de brugklas. Een hele verandering voor haar en ik denk voor ieder kind. Ook het leren vraagt om een andere aanpak dan op de basisschool en dit zagen we direct terug in de toetsresultaten. "Ze vroegen echt totaal andere dingen op de toets, dan dat er in het boek staat" kwam ze steeds mee terug. Ze wist heel goed wat ze moet leren, welke hoofdstukken of woordjes, maar eigenlijk niet hoe ze het moet leren. Zo ben ik in contact gekomen met het programma van Larissa. Een programma dat mijn dochter leert hoe zij moet leren, hoe ze dingen aan moet pakken en wat belangrijk is. Vanaf dag 1 blij dat we hiermee gestart zijn. Ze heeft direct meer zelfvertrouwen gekregen en binnen een paar weken viel het kwartje al en begrijpt ze nu hoe het werkt. De cijfers gingen direct omhoog en ze heeft zelfs haar eerste 10 vorige week binnengehaald. Kortom we zijn heel blij hiermee! Het programma is overzichtelijk opgebouwd per vak en leerjaar dus we gaan hier de komende tijd nog heel veel plezier van hebben.
Christine Visser - van der Wolk
Christine Visser - van der Wolkafdelingsleider
Lees verder
Larissa heeft bij ons op school een training verzorgd voor de mentoren. Dit was een hele leuke, energieke training waar de collega’s heel enthousiast aan deelgenomen hebben. Larissa heeft een fijne stijl van vertellen en heeft heel veel mooie tools om leerlingen écht verder te helpen!
Milla van Kempen
Milla van Kempenouder
Lees verder
De aanpak van Larissa leert kinderen goed vooruit te plannen en slim te leren. Echt een aanrader bij de overgang van de basisschool naar de middelbare school!
Vorige
Volgende

FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Volg mij voor dagelijkse tips, tricks en inspiratie!

© 2024 Succesvol Leren - Powered by Maatos