• 475 (incl. BTW)
  4.8( 6 Reviews )
  489

  Word binnen 7 weken expert op het gebied van begrijpend lezen! – Je leert voor élke tekstsoort een strategie aan én krijgt een bijpassend stappenplan! – Je wordt een kei in het herkennen van verbanden en signalen in de tekst. – Je weet wat de veelvoorkomende vragen zijn én leert ze te tackelen. – Je raakt bekend met CITO- & IEP-vraagstellingen en teksten. – Je weet hoe je moeilijke woorden kunt tackelen binnen verschillende teksten. – Je krijgt grip, betere…

  475 (incl. BTW)
 • 695 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  102

  De optimale voorbereiding op de middelbare school! Jaarlijks starten honderdduizend leerlingen op de middelbare school zonder enig idee te hebben HOE zij het beste kunnen leren. Hoe leer je effectief woordjes? Hoe bereid je een toets wiskunde het beste voor? En hoe haal je de kern uit een lange tekst zoals bij geschiedenis of bij aardrijkskunde?

  695 (incl. BTW)
 • 2.495 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  25

  “Succesvol Leren – Groep 7/8” is hét programma om met een kickstart te starten aan de middelbare school. Jaarlijks starten honderdduizend leerlingen op de middelbare school zonder enig idee te hebben HOE zij het beste kunnen leren. Hoe leer je effectief woordjes? Hoe bereid je een toets wiskunde het beste voor? En hoe haal je de kern uit een lange tekst zoals bij geschiedenis of bij aardrijkskunde?

  2.495 (incl. BTW)
 • 695 (incl. BTW)
  4.8( 30 Reviews )
  6485

  ‘Succesvol Leren’ is hét programma om succesvol te zijn op de middelbare school. Het geeft jou toegang tot alle leertechnieken, trucjes en stappenplannen die jij nodig hebt om te groeien in schoolresultaten, zowel in cijfers als in vrijheid.

  695 (incl. BTW)