• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Op de middelbare school leer je veel, maar vaak onvoldoende HOE je het beste kunt leren. Alle brugklassers vinden zelf het wiel uit en in de praktijk blijkt dat heel veel leerlingen daardoor afstromen, blijven zitten of gewoonweg veel moeite ervaren met het leren. Logisch, want de technieken of strategieën die ze zichzelf eigen maken werken vaak niet of onvoldoende.

In de periode dat jouw leerlingen starten op de middelbare school verandert werkelijks álles voor ze: een nieuw gebouw, veel nieuwe leraren, nieuwe kinderen, nieuwe vriendschappen, allerlei verschillende (nieuwe) vakken, werken met een digitaal systeem….en ga zo maar door.
Er verandert een hoop en dan komen ook opeens de eerste toetsen eraan. Hoe bereid je deze effectief voor en hoe ga je om met huiswerk?

Wanneer je in groep 7/8 al leert welke technieken en leerstrategieën werken, begin jij straks met een voorsprong. Je bouwt aan een stevig fundament dat de basis vormt van jouw middelbare schoolperiode.

Binnen “Succesvol Leren” leer je zowel vakoverstijgende technieken aan als vakspecifieke leertechnieken. Hierdoor weet jij als leerling exact hoe je jouw leerproces effectief inricht en weet jij welke trucjes, tools en technieken je per vak in kunt zetten.

Jij kunt zelf de regie pakken in plaats dat je afhankelijk bent van je ouders of van je docenten. Dit levert niet alleen mooie resultaten ook, maar geeft ook vertrouwen. En juist dat vertrouwen is zo fijn in een periode dat daadwerkelijk alles verandert.
Bovendien kom je meteen op het winstpad, waardoor er ook balans is tussen school en vrije tijd.

Over de instructeur

Profielfoto

Larissa Kapnissakis

Mede-eigenaar ToetsMij, Oprichter SBA | Slim Leren, Spreker & sparringpartner onderwijs

Bekijk meer cursussen van Larissa Kapnissakis →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

5

5
1 beoordelingen
 • 5 Sterren1
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Zeer waardevolle training voor groep 7/8 leerlingen

  5

  Een zeer waardevolle training die elke leerling in groep 8 eigenlijk zou moeten volgen om goed voorbereid in de brugklas te starten. Stap voor stap neemt Larissa je mee in de wereld van het voortgezet onderwijs, je krijgt goede tips om het overzicht te behouden en slim te leren plannen, je leert welke leertechnieken je bij welke vakken inzet en je past deze in de training ook nog eens toe met stof uit schoolboeken die in het VO gebruikt worden. Ik zeg, niet twijfelen en gewoon doen! Het is elke cent waard:)
  Mvg,
  F. Bouazza

© 2024 Succesvol Leren - Powered by Maatos