• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Herken jij dit?

• Dat je moeite hebt met (consequent) goede cijfers halen?
• Jouw inzet staat niet in verhouding tot het resultaat?
• Dat je niet precies weet hóé je nou het beste leert?
• Het thuis (veel te) vaak over jouw schoolwerk gaat?
• Je moeite hebt met het focussen op of starten aan je huiswerk?
• De balans tussen school/privé ver te zoeken is?
• Het leren is een grote worsteling en je het gevoel hebt dat je iets verkeerd doet?

• Dat je geen grip hebt op toetsen?

Mocht één of meerdere van bovenstaande situaties jou bekend voorkomen dan is de kans groot dat je niet effectief leert. Niet gek, want zo’n 90% van de middelbare scholieren leert met moeite en/of scoort lager doordat zij niet weten HOE ze nou het beste kunnen leren. De manier waarop zij leren is weinig effectief, waardoor er frustraties, stress en onnodige onvoldoendes ontstaan.

Het gekke is: op school leer je niet (of nauwelijks) HOE je slim kunt leren, vaak vindt iedere scholier zijn eigen leersysteem uit waarvan vroeg of laat blijkt dat het zoveel makkelijker kan of had gekund. Eigenlijk nemen dus heel veel leerlingen de lange route vol hobbels en obstakels, terwijl er bewezen effectieve strategieën, technieken en stappenplannen binnen handbereik liggen.
Succesvol Leren geeft jou de mogelijkheid om direct te groeien in cijfers én in vrijheid.

In de eerste vier modules neem ik je aan de hand mee om de basis van jouw leerproces stevig neer te zetten. Dit zijn de vakoverstijgende leertechnieken die nodig zijn om structureel jouw schoolresultaten te verbeteren. Zo maken we een aanvalsplan dat jou dagelijks de juiste focus en vrijheid geeft, werken we aan een laserfocus en zorgen ervoor dat jouw zelfbeeld klopt (overschatten/onderschatten). Vervolgens leer ik jou in de basis hoe jij onvoldoendes kunt omzetten in voldoendes.

Na deze vier modules opent de hele ‘gereedschapskist’ vol tips en tricks per vak. Of jij nou moeite hebt met de kern uit teksten te halen, moeite hebt met leesvaardigheid, effectief woordjes wil leren, stappenplannen wil voor exacte vakken of wat dan ook…het komt allemaal aan bod. En het mooie is, jij bepaalt waar we aan werken zodat we gelijk datgene aanpakken waar jij moeite mee hebt. Eerst nemen we jouw doelen en aandachtsvakken door zodat we gelijk kunnen inspelen op jouw persoonlijke knelpunten.

Dit programma kun je dan ook je hele schoolcarrière gebruiken. Het zorgt ervoor dat jij het wiel niet zelf hoeft uit te vinden en direct op het winstpad terecht komt. Hierdoor bespaar jij jezelf (en je ouders) een hoop tijd, moeite en frustratie én voorkom je waarschijnlijk een hoop onvoldoendes. We kunnen eigenlijk stellen dat jij de korte route neemt in plaats van de lange route.

Op jouw succes!

– Larissa –

Over de instructeur

Profielfoto

Larissa Kapnissakis

Mede-eigenaar ToetsMij, Oprichter SBA | Slim Leren, Spreker & sparringpartner onderwijs

Bekijk meer cursussen van Larissa Kapnissakis →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

4.8

4.8
30 beoordelingen
 • 5 Sterren24
 • 4 Sterren6
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. 5

  Het heeft heel goed geholpen in mijn toetsweek ik heb geen 1 onvoldoende gehaald, ik heb voor Nederlands voor spelling een 9,8 gehaald, en heb ik voor een toets voor Nederlands waar ik in mijn 1e toetsweek een 2,9 voor had nu een 6,7 gehaald!!!! Ook gaat het stukken beter met Engels waar ik in mijn toetsweek een 7,7 voor haalde!!! Heel erg bedankt!

 2. Nederlands was een drama! Lees;WAS!

  4

  Wat een drama was Nederlands bij onze zoon. De docent was stom, het vak was stom en waarom moest hij dit leren? Hij sprak toch Nederlands?
  En wat een openbaring! Een hoop geleerd door onder andere de signaalwoorden. Ineens heeft hij een 6,9 gehaald voor z’n Nederlands! Super fijn! Bedankt Larissa voor het snelle handelen en de super tips. Heel blij mee.

 3. 4

  deze cursus helpt me heel erg met het leren ik hoefde op de basischool nooit iets ervoor te doen en op de middelbareschool wel bedankt!!!!!

 4. Heel fijn!

  4

  Ik vind een hele fijne cursus ik ben hier op dit moment in de vakantie mee bezig dus ik heb er nog niet veel van gemerkt maar ik ga het zeker veel gebruiken als ik weer naar school ga! Heel erg bedankt!

 5. geweldige cursus had geen betere kunnen zijn

  5

  wat heb je me ontzettend geholpen met deze cursus ik ervaar zoveel vrijheid, rust en zekerheid met de toets dat is echt bizar ik had vrij veel verwachting over deze cursus omdat hij aardig wat koste maar de resultaten zijn verwachting’ overtreffend bedankt Larissa voor je positieve filmpjes en voor deze cursus ook mijn motivatie is stukken beter omdat ik nu betere cijfers haal

  veel liefs ♥

 6. Duidelijk en overzichtelijk.

  5

  Tien weken geleden ben ik begonnen met de lessen van succesvol leren, dit heeft mij heel erg geholpen.
  Ik stond namelijk met kerst 14 tekorten en wist niet goed hoe ik nu moest leren.
  Door de methodes van succesvol leren toe te passen sta ik nu nog maar vier tekorten!
  Het geeft mij veel rust om te weten hoe je moet leren als je de methodes toepast.
  Ik ben dus heel blij dat ik met succesvol leren ben begonnen.

 7. Goede cursus.

  4

  Het heeft mij goed geholpen om goede cijfers te halen. In het begin zat ik echt niet mijn best te doen en haalde ik onnodige onvoldoendes. Nu haal ik betere cijfers door Larissa! Bedankt en echt een aanrader! Ik zit in 1 havo.

 8. zeer goed hulpmiddel

  4

  Na al deze lessen heb ik eindelijk het gevoel dat ik betere cijfers ga halen voor de vakken waar ik eerst nooit wat van snapte. Dus dit is zeker weten een aanrader als je niet zeker weet als je over gaat of twijfelt over hoe het gaat op school. Het is 100% zeker het geld waard. (Al zeg ik het zelf)

 9. Tijd voor huiswerk en ook nog tijd voor alle hobby's

  5

  De overgang van de basisschool naar het VWO ging niet vanzelf. Hoe zorg je dat je overzicht, je werk goed inplant en vooral ook nog tijd overhoudt voor hobby’s en sociale contacten? We kwamen dit programma tegen op facebook en gingen ermee aan de slag. Het was in het begin moeilijk om de nieuwe stappen aan te leren en in te slijpen, maar nu merkt onze dochter dat het toch echt tijd oplevert. Als cijfers van sommige vakken niet goed uitpakken, gaat ze aan de slag met de technieken en pakt zo elke keer weer een andere techniek op. Klasgenoten zijn veel tijd kwijt aan bijles en huiswerkbegeleiding op soms onmogelijke tijden. Ze zei toen zelf: ‘ik ben zo blij met wat ik geleerd heb, ik kan het nu zelf en op mijn eigen tijden indelen!’ Echt een aanrader dus om zelfredzaam te worden en dit toe te passen op elk vak!

 10. Heel goed

  5

  voor mij werkt het echt, het is misschien veel werk in het begin, maar na een paar weken merk je het verschil.
  en je cijfers gaan ook verder omhoog

 11. Precies wat we nodig hadden...

  5

  Hoi Larissa,

  Ik wil je ontzettend bedanken voor je training. Wat een ontzettende meerwaarde heeft dit gehad. Tim heeft een zware dobber aan het 1e jaar gehad maar met de hulp van jouw training heeft hij een enorme inhaalslag kunnen maken. Zijn laatste proefwerkweek heeft hij volbracht met maar 1 onvoldoende voor Nederlands. De rest allemaal hele dikke voldoendes met als klap op de vuurpijl een 7,8 voor wiskunde. En dat terwijl hij een 3,8 gemiddeld stond. Heeft hij toch maar mooi een 5 op zijn rapport. Hi gaat dus keurig over naar 2 Havo. Superblij natuurlijk!

  We gaan nu lekker genieten van een welverdiende vakantie en het volgende schooljaar vanaf dag 1 aan de gang met jouw technieken en aanvalsplan! Scholen zouden dit gewoon standaard aan moeten bieden voor alle brugklassers. Wat had dit Tim veel stress en uren gescheeld. We zijn nu vanaf de meivakantie begonnen met jouw training dus dat was erg hard werken om het in die paar weken nog te doen maar het is gelukt!

  Heel erg bedankt!!

  Groeten Tim en Can

 12. Larissa Bedankt

  5

  Hoi Larissa,

  Wil je even laten weten dat mijn dochter zo blij is met je.
  (En wij dus ook)
  Dit is iets wat iedereen wil voor zijn kind als je kind naar de middelbare school gaat of al zit.
  Je leert dus echt hoe je moet leren, wat gewoon de basis is voor alles.

  Een vriendin van haar is ook gestart nav de goede resultaten en de meiden hebben het nu dagelijks over je.
  Alsof je een soort vriendin bent geworden;

  ‘Jaaa een 8 voor geschiedenis dankzij Laris’
  ‘Een 9,8 voor wiskunde, komt door de toetsen van Laris’.
  ‘Heb jij bio al geoefend met Laris’

  Zij leert bijna ieder vak volgens jouw methode, en is echt enorm vooruit gegaan. Alleen maar mooie cijfers gehaald.
  Van brugklas havo naar 2 atheneum met alleen maar voldoendes en een toprapport over naar de 3e.

  Dus Laris, enorm bedankt ook namens de meiden!
  Fijne vakantie!

 13. Een uitgekiend programma voor iedereen

  4

  Aan het begin van dit schooljaar is onze zoon aan de slag gegaan met Succesvol leren. Hoewel hij echt wel wist dat hij dingen anders aan moest pakken, wist hij niet goed hoe. Na een slecht begin (maar liefst 7 onvoldoendes als gemiddelde) staat hij nu nog maar 1 onvoldoende en begint het zelfvertrouwen toe te nemen.

 14. Alleen maar voldoendes in de toetsweek

  5

  Hoi Larissa,

  Ik wil je graag ontzettend bedanken dat je een maand geleden (oktober 2021) op ons pad bent gekomen. Op dat moment liep Day (1 vwo) al vast omdat ze nooit heeft geleerd hoe haar huiswerk, toetsen etc te plannen. Elke dag zat ze tot na 22u aan haar huiswerk en dan was het nog niet af of haalde ze een lager cijfer dan ze verwachtte na zoveel uren leren.

  Tot dusver hebben wij alleen jouw eerste stuk (helicopterview en aanvalsplan, chunken, herhalen) kunnen toepassen want de toetsweek volgde al vlak nadat we gestart waren met jouw traject. Maar mede daardoor heeft ze de toetsweek veel beter dan verwacht gemaakt; alleen maar voldoendes en zelfs een paar hoge uitschieters.

  We zijn zo trots op haar en blij (ook zij) dat het werkt. Dus dankjewel voor deze boost.

  Groetjes,
  Patti (en Daylin)

 15. Succesvol Leren

  5

  Wij zijn 7 oktober 2021 met de cursus gestart omdat onze dochter het heel erg lastig vond om te leren. Op de basisschool ging alles vanzelf. Nu was ze meestal de hele week elke dag wel 3, 4 of soms wel 5 uur met haar huiswerk bezig. Ook in het weekend. Toen kwam ik op FB de webinar tegen van Succesvol Leren. Dezelfde avond nog onze dochter lid gemaakt. In eerste instantie had ze er wat weerstand tegen omdat ze niet geloofde dat het haar zou helpen. Allereerst werden de huiswerkuren terug gebracht naar 10 uur per week. Dat was al zo fijn. Toen ze merkte dat het echt hielp nam ook de motivatie toe. Ze werkt nu 10 uur per week aan haar huiswerk. Het is nu altijd af en ze werkt ook al heel veel vooruit. Soms zijn we gewoon naar huiswerk aan het zoeken om te doen! 😉 De cijfers voor de toetsen worden ook beter en ook door Toets-Mij gaat ze zelfverzekerder een toets in. Wiskunde is een vak die ze erg moeilijk vind. Ik heb volgens mij nog nooit een voldoende gehaald voor wiskunde, maar we waren aan het leren voor haar toets. En door de 2w en1h techniek snapten we de vragen gewoon allebei! En een mooi cijfer voor de toets! We hebben nog niet alle leertechnieken gehad en soms begrijpen we iets niet helemaal maar dan mail je Larissa gewoon en dan helpt zij je verder! Dat is echt heel fijn! Wij zouden nu al niet anders meer willen! Een aanrader! En het fijne is, je kan het je hele schooltijd gebruiken!

  Inmiddels zijn we aan het eind van het schooljaar gekomen. In juni had ze haar eerste toetsweek. Een week waarin ze 8 toetsen had. Omdat we al de module hadden gekeken over de helicopterview toetsweek wisten we al dat we op tijd moesten beginnen. Half april hebben we terug gekeken naar het filmpje waarin dit besproken werd. Onze dochter heeft 5 weken van te voren al naar de leraren gemaild wat de toets leerstof zou worden. Dit was een goed idee want ze kregen het pas vrij laat door wat de leerstof was maar omdat ze er al om gevraagd had wisten we al wat ze moest leren. Toen een planning gemaakt Dit was erg fijn. Inmiddels is de toetsweek achter de rug. Allemaal voldoendes op 1 na. Deze toets is door 23 van de 24 kinderen onvoldoende gemaakt dus aan wie ligt het dan? Ook heeft ze voor de vakken waar ze veel moeite mee heeft de hoogste cijfers van het schooljaar gehaald. Ik moet er wel bij zeggen dat we veel tijd hieraan kwijt waren. Veel meer dan de 2 uur per dag. En ook wat confrontaties omdat ze echt heel veel moeite heeft met het leren van de zaakvakken. Maar dat is nu gezien haar eindrapport het meer dan waard geweest! 🙂

 16. Eindelijk een manier gevonden HOE je moet leren wat resulteert op hogere cijfers en structuur in schoolwerk

  5

  Twee weken geleden is onze dochter gestart met het programma Succesvol leren. Jarenlang van alles geprobeerd om haar te ondersteunen in schoolwerk wat geen succes was. Als laatste redmiddel het coachingprogramma van Larissa aangeschaft. Omdat ze een belangrijke toets voor Frans had (telde 4x mee), heeft Larissa in het programma de volgorde aangepast en haar handvatten gegeven hoe ze deze toets kon voorbereiden. In het begin was het moeilijk om oude leermanieren te vergeten en die van Larissa toe te passen maar het resultaat was gelijk in haar cijfer terug te zien. Voor haar eerdere toets had ze een 6,7 gescoord wat in haar laatste toets een 8,9 is geworden waar ze ook nog heel kort de tijd voor had om voor te leren! Wat nog leuker is, is dat ze schoolwerk nu veel leuker vindt omdat ze sneller klaar is. Hoe dan? Nou, Larissa leert je in het programma heel duidelijk hoe en welke technieken je bij welk vak moet toepassen. We hebben weer rust thuis en onze dochter is weer op de bank te vinden ipv op haar kamer!

 17. Jeetje, dat we dit niet eerder ontdekt hebben!!

  5

  Wat een verademing om deze cursus te ontdekken, de overstap van basisschool naar het VO was zo groot….mijn dochter heeft nooit leren leren. Gelukkig kwam een webinar van Larissa voorbij en zij was overtuigend. De gok gewaagd, 3 weken voor de laatste toetsweek van het 1e jaar maar goed waarom nog wachten? Elke dag dat je begint is een nieuwe begin!! Een blije dochter, geen stress een hogere cijfers met minder inzet. Door efficiënter te gaan leren ontstaat er structuur en rust. Met dit succes het 1e jaar goed afgesloten en met veel enthousiasme gaan we het 2e jaar er mee starten!!

 18. Een regelrechte aanrader!

  5

  Deze cursus via Facebook tegen gekomen,
  Sven besteedde best wel veel tijd aan het leren voor toetsen en zijn huiswerk, maar de cijfers lieten dit beeld niet zien. Na het volgen van het gratis webinar is Sven en zijn wij als ouders enthousiast over de methode, maar zou het nog helpen voor dit schooljaar (lee 5 weken tot de toetsweek)?
  Gelijk gestart met de onderdelen die voor nu het meeste effect zouden hebben en de nodige resultaten bereikt! Onze zoon gaat over naar 3 HAVO, 2 van de 3 onvoldoendes weggewerkt. Wij blij en onze zoon ook!
  Vanaf volgend schooljaar gaat hij hier direct vanaf het begin mee verder en zeker weten dat er veel minder tot geen stress, gezeur en gemopper zal zijn over het maken van huiswerk etc,
  Een verademing voor iedereen; EEN AANRADER! Het zou standaard moeten zijn voor alle kinderen die van de basisschool naar het voortgezet onderwijs gaan.
  Dank je wel Larissa, superblij met je hulp!

  Odette en Sven

 19. Focus en balans

  5

  Geen diepe onvoldoendes, wel altijd de vraag vol onzekerheid: “Is het een voldoende of is het een onvoldoende/”.

  Onze dochter van 14 houdt graag veel ballen hoog; hockey, bijbaantje, vrienden en vriendinnen, school oh ja en ook af en toe eten thuis.

  Larissa en Succesvol Leren hebben haar structuur geboden. Een ritme in de dag en in de week met één hele dag zonder schoolwerk. Het invullen van de lijsten nam de eerste weken wat extra tijd in beslag, maar door elke dag weer op te schrijven wat ze moest doen en daar een planning van te maken, viel alles op z’n plek en kwam er focus en balans. Daar varen we allemaal wel bij, pubers helemaal! Ze weet nu elke dag wat er van haar verwacht wordt. Heerlijk voor haar en stiekem ook voor ons, haar ouders.

  De extra oefentoetsen en de uitwerkingen zijn echt een aanwinst. Ze heeft een beter beeld van de vraagstelling en snapt dat ze verder moet denken dan alleen het korte antwoord of het letterlijk opdreunen van wat er in het lesboek staat.

  Ik kan nog wel even doorgaan over het waarom van deze coaching…

  Deze Succesvol Leren-coaching zou in de brugklas van elke middelbare school gegeven moeten worden!

 20. Had ik dit zelf maar 30 jaar geleden gehad...

  5

  Hele duidelijke en nuttige cursus. Ook ik heb mijn hele school/studiecarriere last gehad van het nooit hebben leren leren.
  Ook mijn zoon steekt heel veel tijd in leren, maar kent het daarna niet.
  Wij gaan nu aan de slag met de geleerde methodes en hoop dat zoonlief nu richting voldoendes gaat.

 21. 5

  Als je concreet, luid, duidelijk, kort en krachtig tools wil aanleren voor je vroegere, maar ook zeker latere leer- en werkleven dan is Larissa the one. Het geeft rust, overzicht en resultaat. 5 sterren

 22. 1 woord: ONGELOFELIJK

  5

  Sem Levyssohn, 5 vwo

  Ik ben nu ongeveer een maand bezig met Succesvol Leren en het is werkelijk ongelofelijk hoe hard ik ben gegroeid in zo’n korte tijd. Inmiddels heb ik bijna alle modules afgerond en merk ik al hoe snel alles gaat. Alle methodes die je gewoon nooit hebt gezien maar als de beste werken. Samenvatten, leesvaardigheid, woordjes leren etc., maar ook de mindset: Raak je afgeleid? Dan zijn er zo veel tips die je gewoon bij je werk houden. Kortom, het is bizar!

  Een stukje wat ik al eerder naar Larissa heb geschreven:
  ” Ik heb het filmpje gekeken. Het is ONGELOFELIJK!!! Ik kwam beneden en zei tegen m’n moeder: ‘Mam, ik kan gewoon stoppen met school. Succesvol Leren is niet normaal! Als ik een vraag heb met A, B, C, D en ik al 3 antwoorden kan wegstrepen door 1 woordje in de antwoorden staat, heb ik voor mijn gevoel school uitgespeeld. Dit is niet normaal. Het samenvatten gaat vliegensvlug. Het is gewoon ongelofelijk, echt bizar! Ik wil u heel erg bedanken voor alles tot nu toe! Laat die toetsweek maar komen! Ik heb er gewoon geen worden voor. Dank u wel! ”

  Succesvol Leren is echt een aanrader! Ze beantwoorden alle vragen die je hebt direct, staan continu voor je klaar! Er zit overal structuur in en de modules zijn meer dan duidelijk, met vele voorbeelden ernaast.
  Ik kan niet wachten op de eest volgende toetsweek om mijn resultaten ook daadwerkelijk te zien!

 23. Grote stappen vooruit!

  5

  Nadat onze zoon van 1 TL overging naar 2 havo, bleek de stap toch groter dan verwacht. Na veel onvoldoendes zijn we voor de kerst gestart met de online cursus leren leren van Succesvol Leren. Direct resultaat, een andere instelling, leren plannen en binnen 6 weken positieve cijfers. Wij kunnen Succesvol Leren echt aanbevelen, zowel onze zoon en wij als ouders hebben veel geleerd. Er is nu structuur en rust in het leerproces.

 24. 4e jaars hbo student opleiding Human Resource Management

  5

  Als eerste hbo student heb ik dit programma doorgelopen en ondanks dat het programma op middelbare scholieren gericht is, ben ik van mening dat dit programma ook goed kan worden toegepast op het hbo en de universiteit. Minder tijd kwijt aan de voorbereiding en minder stress voor het tentamen met een hoger resultaat als gevolg! Wanneer je open staat om efficiënter te leren leren dan is dit programma de investering meer dan waard!

 25. 5

  Mijn zoontje zit in het eerste jaar van het gymnasium. Ik wist dat mijn zoontje moeite had met plannen en organiseren, daarom had ik hem op huiswerkbegelieding geplaatst en ging ervan uit dat de ondersteuning was geregeld . Drie weken voor de toetsweek kwam ik er achter dat mijn zoontje niets had gedaan aan alle talen en wiskunde. Hij stond op het punt om het bijltje erbij neer te leggen. Via Linkdin stuitte ik op Larissa en in overleg met mijn zoontje heb ik het programma aangeschaft. We zijn ook meteen met huiswerkbegeleiding gestopt. Het programma heeft mijn zoontje geleerd om te organiseren, te plannen en vooral hoe hij kan leren leren. Ook heb ik tools geleerd hoe ik hem het beste kan ondersteunen. Hierdoor is zijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. Hij realiseert zich dat het niet lukte met leren, omdat hij niet wist hoe hij moest leren. Wat ons betreft een aanrader!!

 26. Van kortetermijngeheugen naar langetermijngeheugen, dus beter leren!

  5

  Onze zoon zit in de tweede klas van de middelbare school. Na toch wat problemen te ondervinden zijn we op zoek gegaan naar een oplossing. Terechtgekomen bij het programma, ‘Succesvol Leren’. Wat een fijn programma is dit! Het programma en de manier waarop Larissa het benaderd staat zo dicht bij de werkelijkheid, dat er alleen maar herkenning is. Te oppervlakkig leren, nooit geleerd om écht te leren, het kortetermijngeheugen aanspreken in plaats van het langetermijngeheugen. Laat daar nu net een groot gedeelte van het probleem zitten. Om een voorbeeld te geven: Hij leerde altijd woorden met WRTS, nu ontdekt dat dit meer een tool is om te overhoren dan om écht te leren. De woorden “vallen” dan meer in het kortetermijngeheugen, dan in het langetermijngeheugen. Inmiddels woorden aan het leren met de salamitechniek, de bladen om woorden op te schrijven en de ezelsbruggetjes. Hij is enthousiast en wij ook! Een mooi, leerzaam en uitgebreid programma, die ik elke leerling zou gunnen!

 27. Van gefrustreerd naar leren met een lach

  5

  Na vier maanden struggle in huis en te lage resultaten werd het echt tijd voor verandering maar hoe?
  Niet dat wij als ouders geen onderwijs ervaring hebben (samen meer dan 50 jaar), maar op de één of andere manier kwamen we er niet door bij onze zoon die in de eerste van het VWO zit. Zou de Corona periode op de basisschool er mee te maken hebben? We kwamen er samen niet echt uit. Ik kwam in aanraking met het ondersteunings programma van Larissa Kapnissakis via LinkedIn en was direct enthousiast…
  Na drie kwartier intake gesprek kwamen we tot de conclusie dat dit waarschijnlijk dé oplossing zou zijn.
  Na de eerste filmpjes van Larissa was onze zoon om en de lach kwam weer terug op zijn gezicht!
  Helikopterview, weekschema’s, leerstof chunken, vaste leertijden en leertools zijn de structuur die onze zoon nodig had…
  Ik kan het een ieder aanraden die ook in deze situatie naar hulp zoekt en de vrede en gezelligheid in de huiskamer terug wil.

  Werner de Vries en Nel de Vries- Blokhuis

 28. Een enthousiast team!

  5

  Larissa heeft bij ons op school een training verzorgd voor de mentoren. Dit was een hele leuke, energieke training waar de collega’s heel enthousiast aan deelgenomen hebben. Larissa heeft een fijne stijl van vertellen en heeft heel veel mooie tools om leerlingen écht verder te helpen!

 29. Zelfvertrouwen & hogere cijfers "Ik heb een ander kind thuis"

  5

  Mijn dochter is dit schooljaar gestart in de brugklas. Een hele verandering voor haar en ik denk voor ieder kind. Ook het leren vraagt om een andere aanpak dan op de basisschool en dit zagen we direct terug in de toetsresultaten. “Ze vroegen echt totaal andere dingen op de toets, dan dat er in het boek staat” kwam ze steeds mee terug. Ze wist heel goed wat ze moet leren, welke hoofdstukken of woordjes, maar eigenlijk niet hoe ze het moet leren. Zo ben ik in contact gekomen met het programma van Larissa. Een programma dat mijn dochter leert hoe zij moet leren, hoe ze dingen aan moet pakken en wat belangrijk is. Vanaf dag 1 blij dat we hiermee gestart zijn. Ze heeft direct meer zelfvertrouwen gekregen en binnen een paar weken viel het kwartje al en begrijpt ze nu hoe het werkt. De cijfers gingen direct omhoog en ze heeft zelfs haar eerste 10 vorige week binnengehaald. Kortom we zijn heel blij hiermee! Het programma is overzichtelijk opgebouwd per vak en leerjaar dus we gaan hier de komende tijd nog heel veel plezier van hebben.

 30. Yes, eindelijk haal ik voldoendes!

  5

  Ik zag eerst best een beetje op tegen de cursus, maar ik haalde veel onvoldoendes en daar werd ik niet blij van. Met mijn map werk ik dagelijks en nu weet ik precies wat ik moet doen en wanneer ik lekker kan chillen. Mijn cijfers zijn een stuk verbeterd en de trucjes werken. Nu leg ik soms zelfs dingen uit aan mijn vrienden.

© 2024 Succesvol Leren - Powered by Maatos